ECOSPHERE

Att vara både modeintresserad och medveten konsument är inte så enkelt när utbudet inte överensstämmer med de höga krav man ställer på tillverkning, material, kvalitet och design. Därför väljer jag ut det allra bästa som finns till Ecosphere: schysst kvalitet, sund och etisk tillverkning, klimatsmarta material och produkter som på andra sätt bidrar till ett minskat slöseri av naturresurser. Och kanske bäst av allt: design som man älskar och vill bära mest hela tiden!

 

Ecosphere har förhoppning om att kunna vara ett bra och enkelt alternativ för den medvetna konsumenten, och strävar efter hållbart mode utan kopplingar till överkonsumtion och degradering av ekosystem. Hållbart mode handlar dessutom om att köpa kläder man verkligen gillar: snygga, hållbara och tidlösa plagg som passar perfekt in i just din garderob!

 

För information och inspiration är du välkommen att följa Ecosphere på:
Instagram: @ecosphere.se/ecospherebrands
Facebook: Ecosphere

 

015_Författarporträtt

Pernilla Johansson

VD

Jag som grundat Ecosphere heter Pernilla. Jag bloggar också om hållbar livsstil på Ekoenkelt. Jag är utbildad miljövetare, hållbar stadsplanerare, kriminolog och modevetare, och är författare till boken 'Ekoenkelt: Vägen till en hållbar livsstil'. Du kan läsa mer om mig och mitt intresse för hållbar livsstil på Ekoenkeltbloggen.